Centrul de Epilepsie și Monitorizare EEG Oradea – Copiii epileptici ajutați – adulți viitori sănătoși

Scopul final 15,000 RON 14523.3 RON
Achiziție căști speciale cu electrozi integrați pentru înregistrări și EEG copii epileptici. Printr-un proiect la nivel național, Oradea se numără printre cele cinci centre din țară unde se pot efectua EEG-uri nocturne pentru cazurile de epilepsie copiii - adulți. Având în vedere sumele mari investite în deschiderea acestui centru, Centrul de Epilepsie și Monitorizare EEG Oradea nu beneficiază momentan de căștile speciale pentru copiii mici, având în dotare doar 21 de bucăți de electrozi care trebuie aplicați (lipiți special) direct pe scalp cu multă răbdare, un lucru de multe ori destul de dificil de realizat la un nou născut sau copil mai activ. Aceste căști sunt vitale în cadrul funcționării acestui centru din Oradea, avantajele de a putea monitoriza și trata aceste cazuri chiar în orașul nostru sunt de un beneficiu inestimabil pentru locuitorii orădeni. Donează viitor copiilor cu epilepsie!
2 luni
Scopul acestui proiect este de a achiziționa 6 bucăți căști cu electrozi integrați, de 3 dimensiuni diferite: 1 cască pentru nou născuți-9 luni; 2 căști pentru copii cu vârsta de 1-3 ani; 3 căști pentru copii cu vârsta de 3-6 ani.
Copiii epileptici ajutați – adulți viitori sănătoși

Dr. VHAROON SHARMA NUNKOO
Doresc sa devin ambsador pentru a sustine achiziția căștilor speciale cu electrozi integrați pentru înregistrări și EEG copii epileptici, care sa fie folosite in cadrul Centrului de Epilepsie si Monitorizare EEG Oradea. Printr-un proiect la nivel național, Oradea se numără printre cele cinci centre din țară unde se pot efectua EEG-uri nocturne pentru cazurile de epilepsie copiii - adulți. Având în vedere sumele mari investite în deschiderea acestui centru, Centrul de Epilepsie și Monitorizare EEG Oradea nu beneficiază momentan de căștile speciale pentru copiii mici, având în dotare doar 21 de bucăți de electrozi care trebuie aplicați (lipiți special) direct pe scalp cu multă răbdare, un lucru de multe ori destul de dificil de realizat la un nou născut sau copil mai activ. Aceste căști sunt vitale în cadrul funcționării acestui centru din Oradea, avantajele de a putea monitoriza și trata aceste cazuri chiar în orașul nostru sunt de un beneficiu inestimabil pentru locuitorii orădeni.

1Maria Popescusumă fixă200
2Adrian Popsumă fixă10