Clubul micului beiușean – Împreună pentru viitor

Descriere proiect:

Scopul final 36,000 RON 12357.51 RON
Nevoia/problema căreia îi răspunde proiectul:
Asigurarea costurilor de funcționare ale Clubului Micului Beiușean. Înființată în urmă cu cinci ani, Asociația Micul Beiușean și-a propus să ofere tinerilor din Beiuș și din așezările învecinate o alternativă de petrecere a timpului liber într-un mod constructiv, în condițiile în care aceștia nu aveau decât varianta activităților desfășurate de sistemul de învățământ public. În acest context, au pus bazele Clubului Micului Beiușean, un program de educație complementară, prin care sunt organizate săptămânal cursuri gratuite de: teatru, teatru de păpuși, muzică instrumentală, meșteșuguri tradiționale, identitate locală, lectură și scriere creativă, fotografie, arte plastice, limba germană, șah sau dans. Dincolo de nevoile imediate care pun în pericol funcționarea clubului, se dorește asigurarea continuității activităților pentru toți cei care frecventează cursurile. Susține programul de activități extrașcolare din Beiuș!
Durata proiectului:
1 an
Rezultate:
Acoperirea cheltuielilor de funcționare pentru 3 luni.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului:
36000
Link:
https://www.facebook.com/asociatiamiculbeiusean/
Numele campaniei de fundraising:
NA
Obiectiv financiar campanie:
36000
Activitati campanie
NA
Susţine

Ambasadori proiect:

Societatea Profesionala Notariala “Geambasu”
Sustinem din suflet acest proiect minunat,ideile grozave ale coordonatorilor clubului , prin care li se da copiilor din zona Beiusului posibilitatea de a participa la diverse activitati culturale,artistice, musicale, creative, intelectuale ori sportive, cum ar fi cursul de identitate locala, cel de teatru, de fotografie, mestesuguri traditionale, atelier de arte plastice, sah, cursul de limba germanã, atelierul de joc prin dans, arta creativa, muzica, chitara sau atelierul literar. Cand eram o mica beiusancã, in preajma anilor 1988-1995, atunci cand ma intalneam cu copii prietenilor de familie din Oradea ai parintilor mei, imi puteam doar imagina cum ar fi sa pot merge la cursurile ori cluburile de dans, muzica,teatru sau arta, de care acei copii imi povesteau. Acum, micii beiuseni pot avea apoape de casa aceste alternative, la care noi doar visam. In societatea de azi, alternativele acestea, fata de ingusta interactiune cu un telefon mobil, laptop ori tableta mi se par senzationale.
Anamaria Vancea
Oamenii dedicați sunt prețioși și merita din plin susținuți. Mai ales când ei creează o insula de culoare, creștere și speranța într-un orășel uitat de autorități. Știu ce greu e sa ai mai mult entuziasm, creativitate și idei, decât resurse sa iti susții visele, asa ca vreau sa fim alături de micii beiușeni pentru a creste frumos!
Bot Rozalia
Pt ca doresc sa sustin ,intr-o măsură cât de mică, viitorul unor copii cu vise inalte.
Oana Nicolae
Îmi doresc sa fiu ambasador al acestui proiect deoarece munca pe care acești oameni o depun zi de zi pentru copiii din orașul Beius este minunata. Acești oameni frumoși își rup timp din timpul lor pentru a-l dedica celorlalți, iar asta este cel mai frumos! Sa fim oameni pentru oameni. Clubul Micului Beiușean merita!
Cîndea Cristian Alin
Fiind absolvent al Colegiului Național "Samuil Vulcan" din Beiuș, am luat contact cu activitatea Clubului Micului Beiușean. Am rămas impresionat de munca pe care acești tineri o desfășoară. Din acest motiv am ales să fiu ambasadorul lor, iar cu acest prilej să îi ajut să adune fondurile necesare pentru a continua să facă lucruri mărețe.
Timea Bereczki
A fost un prilej care scapase contextului copilariei mele, acela de a intalni pe cineva care, in graba vietii, sa aseze atat de tihnit reperele necesare identitatii noastre culturale, incat sa pot duce joaca asta cu mine peste tot. Prietena mea, Ana Florea, raspandeste un freamat al vietii contagios si are o forta incredibila si o determinare magnetica pentru a imbogati fascinatia copiiilor fata de tot ce ii inconjoara. Am mare incredere in pasiunea, daruirea si priceperea cu care insufleteste Clubul Micului Beiusean si imi doresc sincer sa o ajut sa devina o inspiratie pentru si mai multi oameni faini.
InXceS
Pentru ca este un proiect de dezvoltare armonioasa a indivizilor.

Echipe proiect:

1) VPK Pinguines

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Denisa Lucutasumă fixă100
2Andrada Stansumă fixă232.84
3Loredana Belesumă fixă100
4Adrian Magdasumă fixă100
5Ionut Geambasusumă fixă1000
6Eleonora Tiusumă fixă50
7Denisa Andreea Cristeasumă fixă100
8Roxana Pacurarsumă fixă40
9violeta popa botasumă fixă100
10Lavinia Pantissumă fixă100
11Cristina Ungur Superar sumă fixă100
12Ana Mariana Clopsumă fixă50
13Lorena Stoicasumă fixă1100
14Otilia Petisumă fixă100
15GABRIELA DIACONUsumă fixă300
16Andreea Bulugeasumă fixă100
17VPK Packaging Salontasumă fixă2000
18Liana - Anca Costiugsumă fixă100
19Remus Lazeasumă fixă100
20Anonimsumă fixă50
21Paula Ladorsumă fixă100
22Andrei Jurcasumă fixă100
23Alina Popasumă fixă100
24Daniel-Alin-Marius Budosumă fixă27
25Traian Apostolsumă fixă150
26XOXOXO XOXOXOsumă fixă123
27Anonimsumă fixă200
28Laura Sarcasumă fixă100
29Lavinia Nicasumă fixă100
30Ioana Schilinkasumă fixă50
31Emilia Maria Vancusumă fixă100
32Popa Veronicasumă fixă100
33Valentin Silaghisumă fixă100
34Sebastian Cretusumă fixă211.11
35Anonimsumă fixă197.12
36Ioana Silaghisumă fixă50
37Claudia Abrudansumă fixă100
Distribuie: