Clubul micului beiușean – Împreună pentru viitor

Descriere proiect:

Scopul final 36,000 RON 9454.67 RON
Nevoia/problema căreia îi răspunde proiectul:
Asigurarea costurilor de funcționare ale Clubului Micului Beiușean. Înființată în urmă cu cinci ani, Asociația Micul Beiușean și-a propus să ofere tinerilor din Beiuș și din așezările învecinate o alternativă de petrecere a timpului liber într-un mod constructiv, în condițiile în care aceștia nu aveau decât varianta activităților desfășurate de sistemul de învățământ public. În acest context, au pus bazele Clubului Micului Beiușean, un program de educație complementară, prin care sunt organizate săptămânal cursuri gratuite de: teatru, teatru de păpuși, muzică instrumentală, meșteșuguri tradiționale, identitate locală, lectură și scriere creativă, fotografie, arte plastice, limba germană, șah sau dans. Dincolo de nevoile imediate care pun în pericol funcționarea clubului, se dorește asigurarea continuității activităților pentru toți cei care frecventează cursurile. Susține programul de activități extrașcolare din Beiuș!
Durata proiectului:
1 an
Rezultate:
Acoperirea cheltuielilor de funcționare pentru 3 luni.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului:
36000
Link:
https://www.facebook.com/asociatiamiculbeiusean/
Numele campaniei de fundraising:
NA
Obiectiv financiar campanie:
36000
Activitati campanie
NA
Susţine

Ambasadori proiect:

Anamaria Vancea
Oamenii dedicați sunt prețioși și merita din plin susținuți. Mai ales când ei creează o insula de culoare, creștere și speranța într-un orășel uitat de autorități. Știu ce greu e sa ai mai mult entuziasm, creativitate și idei, decât resurse sa iti susții visele, asa ca vreau sa fim alături de micii beiușeni pentru a creste frumos!
Bot Rozalia
Pt ca doresc sa sustin ,intr-o măsură cât de mică, viitorul unor copii cu vise inalte.
Oana Nicolae
Îmi doresc sa fiu ambasador al acestui proiect deoarece munca pe care acești oameni o depun zi de zi pentru copiii din orașul Beius este minunata. Acești oameni frumoși își rup timp din timpul lor pentru a-l dedica celorlalți, iar asta este cel mai frumos! Sa fim oameni pentru oameni. Clubul Micului Beiușean merita!
Cîndea Cristian Alin
Fiind absolvent al Colegiului Național "Samuil Vulcan" din Beiuș, am luat contact cu activitatea Clubului Micului Beiușean. Am rămas impresionat de munca pe care acești tineri o desfășoară. Din acest motiv am ales să fiu ambasadorul lor, iar cu acest prilej să îi ajut să adune fondurile necesare pentru a continua să facă lucruri mărețe.
Timea Bereczki
A fost un prilej care scapase contextului copilariei mele, acela de a intalni pe cineva care, in graba vietii, sa aseze atat de tihnit reperele necesare identitatii noastre culturale, incat sa pot duce joaca asta cu mine peste tot. Prietena mea, Ana Florea, raspandeste un freamat al vietii contagios si are o forta incredibila si o determinare magnetica pentru a imbogati fascinatia copiiilor fata de tot ce ii inconjoara. Am mare incredere in pasiunea, daruirea si priceperea cu care insufleteste Clubul Micului Beiusean si imi doresc sincer sa o ajut sa devina o inspiratie pentru si mai multi oameni faini.
InXceS
Pentru ca este un proiect de dezvoltare armonioasa a indivizilor.

Echipe proiect:

1) VPK Pinguines

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1violeta popa botasumă fixă100
2Lavinia Pantissumă fixă100
3Cristina Ungur Superar sumă fixă100
4Ana Mariana Clopsumă fixă50
5Lorena Stoicasumă fixă1100
6Otilia Petisumă fixă100
7GABRIELA DIACONUsumă fixă300
8Andreea Bulugeasumă fixă100
9VPK Packaging Salontasumă fixă2000
10Liana - Anca Costiugsumă fixă100
11Denisa Gulersumă fixă100
12Remus Lazeasumă fixă100
13Anonimsumă fixă50
14Paula Ladorsumă fixă100
15Andrei Jurcasumă fixă100
16Alina Popasumă fixă100
17Daniel-Alin-Marius Budosumă fixă27
18Traian Apostolsumă fixă150
19XOXOXO XOXOXOsumă fixă123
20Anonimsumă fixă200
21Laura Sarcasumă fixă100
22Lavinia Nicasumă fixă100
23Ioana Schilinkasumă fixă50
24Emilia Maria Vancusumă fixă100
25Popa Veronicasumă fixă100
26Valentin Silaghisumă fixă100
27Sebastian Cretusumă fixă211.11
28Anonimsumă fixă197.12
29Ioana Silaghisumă fixă50
30Claudia Abrudansumă fixă100
Distribuie: