Fundația Mihai Neșu – Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii Sfântul Nectarie

Scopul final 19,950 RON 14646.94 RON
Înlocuirea costumelor și accesoriilor necesare pentru desfășurarea terapiei Therasuit pentru copiii cu dizabilități neuromotorii. De un an de zile, la Centrul de recuperare al Fundației Mihai Neșu, 32 de copii cu dizabilități neuromotorii au acces la terapia Therasuit. Fiind o metodă unică în țară, dispozitivul specific recuperării a fost utilizat intensiv, acum apărând necesitatea înlocuirii costumelor și accesoriilor aferente. Centrul a preluat deja programări pentru terapii până în anul 2018, dar pentru continuitate sprijinul financiar este esențial. Dăruiește o nouă șansă copiilor cu dizabilități neuromotorii!
Completarea necesarului de costume pentru terapia Therasuit întrucat de aceasta terapie beneficiază un număr mare de copii atât din județul Bihor cât și din alte orașe, pe termen lung.
19950
19950

Tarau Ana
Vreau sa ajut copiii cu nevoi speciale in semn de multumire la Dumnezeu pentru tot ajutorul primit. Consider ca sunt o norocoasa ca am un copil sanatos.
Enola Lukacs
Eu ma numesc Enola si am aproape 6 ani. Sunt o fetita sanatoasa si de mica am invatat ca nu toti copiii pot alerga, nu toti copiii pot sa manance singuri, ....dar ca toti copiii sunt frumosi , toti copiii rad frumos si trebuie ajutati. Mamica mea, m-a dus de mica sa ii cunosc si ma bucur sa am prieteni, copilasi cu dizabilitati, pentru ca ei intr-adevar sunt speciali....ei iubesc cu adevarat si lupta in fiecare clipa! De la varsta de 4 ani particip la Swimathon iar anul acesta, pentru ca deja sunt domnisoara ,am hotarat si fiu chiar eu Ambasador al Copiilor de la Fundatia Mihai Nesu!
Vlad Monica
Nici nu stiu.De multe ori am văzut articole si proiecte desfasurate de voi (pe facebook) si întotdeauna mă gândeam ce muncă frumoasă faceți voi ajutând acei copii.Este minunat cred.

1Raluca Maria Crisansumă fixă84
2Roxana Gavrissumă fixă60