Culture On – ArtAtelier Oradea

Scopul final 5,000 RON 20 RON
Sprijinirea și stimularea creativității și performanței tinerilor în diverse domenii ale industriilor creative (publicitate, arte vizuale, artele spectacolului, cercetare – dezvoltare, software). Şcoala de vară ArtAtelier Oradea este adresată tinerilor artişti din țară şi prezintă o oportunitate de a dobândi noi cunoştințe şi tehnici moderne de interpretare instrumentală şi nu numai. Pe parcursul a 10 zile, în perioada 1-10 iulie 2017, peste 50 de tineri artişti cu vârste cuprinse între 8 şi 24 de ani vor avea ocazia să participe la workshopuri de flaut, pian, vioară, grafică şi multimedia, sub îndrumarea unor profesori invitați din țară (Bucureşti) şi din străinătate (Viena), personalități cu o bogată activitate artistică şi didactică la nivel internațional. Sprijină dezvoltarea și modernizarea școlii artistice românești!
Iunie - Iulie 2017
Obiectivul general al proiectului este cel de dezvoltare şi modernizare a şcolii artistice româneşti prin implicarea activă a 80 de tineri artişti( profesori, elevi şi studenţi) din ţară şi străinătate în activităţi educative ce vizează stimularea creativităţii şi a performanţei pe toată durata proiectului. Un alt obiectiv este prezentarea unor noi tehnici, de predare şi interpretare moderne în cadrul a şapte workshop-uri organizate pe parcursul proiectului.
ArtAtelier Oradea

Acest proiect nu are ambasadori

Echipe proiect:

1) SWIM FOR THE ART