Aripi de înger

Scopul final 30,000 RON 35691.23 RON
Construirea, amenajarea și dotarea unei case de tip familial pentru 12 de copii abandonați. Peste 60 de copii abandonați sunt găzduiți de Centrul de Plasament 2 din Oradea, un serviciu rezidențial de tranziție și nu de găzduire pe termen lung. Cei peste 60 de copii de toate vârstele (între 3 şi peste 17 ani) sunt găzduiți de ani de zile în acest centru, afectându-le dezvoltarea psiho-socio-emoțională, expunându-i la riscuri majore, atât pentru ei înșiși, cât și pentru întreaga comunitate. DGASPC Bihor caută soluții de îmbunătățire a calității vieții acestora, prin dirijarea către case de tip familial, unde acești copii să aibă șansa de a simți căldura și protecția unei familii. Ca urmare a nevoilor sesizate, Cluburile de educație nonformală și implicare comunitară de tineret IMPACT din Oradea s-au coalizat pentru a realiza împreună un proiect pentru soluționarea parţială a acestei nevoi. Sprijină copiii abandonați să crească într-un mediu favorabil dezvoltării sănătoase!
Construirea unei cae de tip familial pentru copii abandonați.
NA
NA

Georgeta Domuta
Pentru ca sunt “mama de inger” am aflat cata suferinta poate aduce despartirea unui copil de mama sa. In cazul meu a plecat el iar in cazul lor au plecat ele, mamele. Au plecat si i-au lasat intr-un ofelinat impreuna cu alti copii care impart aceeasi suferinta. Au o nevoie disperata de afectiune si in aceasi timp au o nevoie crunta de ajutor. Am decis sa ma alatur Proiectului “Aripi de inger” pentru a aduce speranta in viata acestor copilasi. Proiectul urmareste strangerea de fonduri pentru construirea unei case de timp familial (a cincea pe langa cele patru construite deja) oferind copiilor sansa sa paraseasca Centrul de Plasament si astfel o sansa la integrare sociala, la educatie si la o dezvoltare socio-psiho-emotionala sanatoasa. Iti multumesc pentru sprijin!
Grosu Valeria
Fiecare copil are o poveste emoționantă, care l-a marcat profund, într-un mod cu totul nedorit. Succesul ei depinde de tine! Susțin proiectul ”Aripi de Înger” pentru că fiecare copil merită șansa la o viața mai bună, merită să cunoască ce înseamnă să fii acceptat, ce este iubirea, căldura și protecția unei familii. Susțin dezvoltarea armonioasă din punct de vedere psiho-socio-emoțional și acest lucru este posibil doar cu ajutorul implicării noastre. Unul dintre cele mai importante aspecte este acela că putem reda micuților încrederea în oameni, în visele pe care le au și într-o societate care i-a respins pe nedrept. E cel mai nobil lucru atunci când știi că împreună le dăruim zâmbetul pe buze. Îți mulțumesc pentru susținere!
Cristina
Observ pe zi ce trece cum implicarea sociala produce efecte neasteptat de frumoase, surprinzatoare chiar si pentru cei care initiaza proiectele. Unde's multi puterea creste spune vorba veche, si unde sunt multe inimi si multe maini care construiesc apare magia. Doresc sa fiu si eu parte din aceasta magie! Multumesc :)
MIHAI LAZĂR
Consecvența este o calitate care poate construi atât un caracted, cât și o comunitate, iar în cazul nostru chiar un proiect. Anul trecut la Swimaton 2018 am susținut această cauză fiind entuziasmat de gândul că pot să motivez oameni, ca împreună cu aceștia să construim un viitor pentru copiii ale căror lacrimi nu se văd. Animat de succesul ediții trecute, vă chem să conturăm cu consecvență profilul prieteniei și să vă alăturați demersului mei de a sprijini construirea celor 5 case de tip familial din proiectul Aripi de înger, căci ce gând poate fi mai frumos decât acela de a avea bucuria împreună lucrării cu îngerii pentru cei ce au nevoie.

1Donatii inregistrate la bazin 02.06.2019sumă fixă850
2Contributie Inscriere inotatorsumă fixă25