Adoptă o clădire

Scopul final 40,000 RON 9849 RON
Renovarea foaierului și a casei scării Teatrului de copii. Teatrul pentru copii funcționează într-o clădire construită în 1760 și este poate cea mai veche locație funcțională din Oradea. Acest spațiu este mai mult decât un loc de divertisment, este fantezie, creativitate și joc, este fundația pe care se construiesc valorile, sensibilitatea și personalitatea adultului de mai târziu. În acest moment clădirea teatrului este într-o stare de degradare și necesită lucrări importante de restaurare, renovare și modernizare. Clădirea este în atenția autorităților locale în ceea ce privește restaurarea exterioară, iar membrii Rotary Club Oradea vor să vină în ajutorul lor prin renovarea interiorului, mobilizând resurse pentru ca pereții să fie zugrăviți și pictați, pentru ca mocheta, draperiile și cortina să fie înlocuite. Ajută copiii să pătrundă în lumea magică a poveștilor scenice încă de la intrare. Adoptă o clădire, adoptă Teatrul Arcadia !
Renovarea Teatrului Arcadia.
NA
NA

Oana Mudura
Lumea aparține copiilor, doar că ei au uitat acest lucru crescând, spune E.E. Cummings. Cred că scopul nostru este să construim o lume mai bună pentru copii și să-i învătăm și pe ei să facă la fel pentru generațiile care urmează, să creeze o lume sigură, prietenoasă, plină de culoare și bucurie, o lume care să asigure o educație sănătoasă și o dezvoltare armonioasă pentru ca fiecare copil să își descopere adevăratul său potențial. Teatrul este una din acele arte care joacă un rol esențial în dezvoltarea creativității copiilor, a imaginației, a vocabularului, încrederii în sine, empatiei și mai ales a înțelegerii naturii umane. Piesele de teatru contribuie la formarea caracterului, dar și a culturii generale, plimbându-i pe copii prin diferite perioade istorice și medii culturale. Am ales să susțin renovarea Teatrului Arcadia pentru copiii din comunitatea noastră care merită un loc magic în care să învețe despre lume. Și am ales această modalitate de susținere deoarece am văzut cât de mare e puterea unei comunități unite în jurul unui scop comun. Te invit să scriem împreună o piesă de teatru educativă despre noi, oamenii din comunitate, care atunci când ne unim forțele, suntem capabili să realizăm multe lucruri frumoase! Să lăsăm ceva frumos în urma noastră, să contribuim cât putem la dezvoltarea comunității în care trăim. Îți mulțumesc pentru susținere!
Consuela Egyed
Teatrul Arcadia merită ajutorul nostru.
Claudia Morar
Teatrul Arcadia e al nostru al tuturor! Împreuna pentru copii, împreuna pentru Oradea!
IGOR
ca sa imi căsuța mai frumoasă
Ovi D. Pop
"Frumosul" e important in viața noastră, dar mai ales in viața COPIILOR noștri
Oana Bungău
Fac asta pentru ca imi pasă, iubesc orașul acesta, copiii și teatrul!
Mirela Niță Lupu
Doresc să contribui la dezvoltarea frumoasă a viitorilor adulți. Ei au nevoie de teatru, de frumos și de cultură și stă în puterea noastră să oferim sprijin pentru a beneficia de tot ce e mai bun. Copiii sunt viitorul nostru și îi putem ajuta să crească frumos
Sebastian Lupu
Pentru ca Teatrul Arcadia e al copiilor
Sorina Bradea
Educația este baza unei națiuni şi educația prin cultură de la vârsta copilăriei este cea mai sigură cale către o existență bazata pe Valori! Cred în spațiul dedicat culturii. Teatrul Arcadia sau Teatrul pentru copii este un simbol al Oradiei. Reprezintă o amintire frumoasă pentru copiii mei şi îmi doresc să fie la fel şi pentru nepoții mei! Susțin acest proiect şi îi invit pe cei pentru care acest teatru este o valoare culturală pe termen lung să vină alături de noi!

1Maria Popsumă fixă50
2Gabriela Arghiroiusumă fixă50