Ambasador, înotător, donator sau spectator?

aprilie 22, 2019

Vă chemăm din nou, dragi orădeni și bihoreni, să strângem rândurile și să facem fapte bune. În data de 2 iunie, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea organizăm o nouă ediție Swimathon.

Ce este Swimathon?
Swimathon este o competiție simbolică în care oamenii se întâlnesc pentru a strânge fonduri pentru diverse cauze caritabile. Iată câteva dintre cele de anul acesta:
• susținerea unor tratamente costisitoare pentru copii născuți cu probleme grave de sănătate,
• sprijinirea unor fundații culturale,
• programe after-school pentru copii proveniți din familii cu probleme,
• achiziția unui microbuz pentru transportul celor afectați de sindromul Down,
• susținerea unui concurs județean de chimie pentru elevi,
• trimiterea la școală a unor copii din familii fără posibilități materiale,
• organizarea de tabere pentru copii,
• construirea de case de tip familial pentru copiii abandonați și multe altele.

Veți auzi despre aceste proiecte din partea acelor oameni, poate chiar prieteni de-ai voștri, care au ales să le promoveze și să ajute la strângerea de fonduri. Ei sunt AMBASADORII. Alții și-au făcut echipă și vor înota la Swimathon pentru a susține o cauză și a strânge cât mai mulți bani. Ei sunt ÎNOTĂTORII. Oamenii care vor sprijini financiar un proiect, indiferent de sumă, sunt DONATORII.
Apoi mai există SPECTATORII, pe care, oricât de ciudat sună, ni-i dorim cât mai puțini. Cum? Foarte simplu! Orice sumă, oricât de mică, va transforma un simplu spectator, în DONATOR! Cu cât vom fi mai mulți, cu atât vom putea face mai mult bine în jurul nostru!

Suntem Fundația Comunitară Oradea și vă așteptăm să vă implicați în acest veritabil club al faptelor bune. Detalii găsiți pe https://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiecte/.

Alegerea e a voastră: ambasador, înotător, donator sau simplu spectator?