News

Aleg să fiu ambasador la Swimathon Oradea 2019

aprilie 24, 2019

Pentru a deveni realitate cele 27 de cauze au nevoie de cât mai multe voci care să răspândească vestea.
Veți auzi despre aceste cauze din partea acelor oameni, poate chiar prieteni de-ai voștri, care au ales să le promoveze și să ajute la strângerea de fonduri. Ei sunt AMBASADORII.

Citeste mai mult

Aleg să înot la Swimathon Oradea 2019

aprilie 23, 2019

Începând de ieri înotătorii și echipele de înotători se pot înscrie la ediția cu numărul 8 a Swimathon Oradea.

Avem 27 de proiecte selectate care, până pe 26 mai, își completează echipele de înotători. Dacă și tu vrei să fii înotător-fundraiser poți face echipă cu alții… Citeste mai mult

Ambasador, înotător, donator sau spectator?

aprilie 22, 2019

Vă chemăm din nou, dragi orădeni și bihoreni, să strângem rândurile și să facem fapte bune. În data de 2 iunie, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea organizăm o nouă ediție Swimathon.

Ce este Swimathon?
Swimathon este o competiție simbolică în care oamenii se … Citeste mai mult

O nouă ediție Swimathon Oradea: S-a dat startul înscrierilor de proiecte!

aprilie 18, 2019

Swimathon Oradea – ediția 2019 începe, în aceste zile, odată cu depunerea înscrierilor celor care au o idee de susținut. Prin maratonul de înot se strâng fonduri pentru diverse proiecte sociale, educative și caritabile pentru Oradea și județ. Doritorii pot să își depună proiectele pâ… Citeste mai mult

Swimathon Oradea și eroii săi (I)

aprilie 12, 2017

Fundația Comunitară Oradea vă prezintă o parte a eroilor maratonului de înot Swimathon, cel mai important eveniment de strângere de fonduri din oraș.

Citeste mai mult

Proiecte depuse pentru Swimathon 2017

aprilie 3, 2017

Fundația Comunitară Oradea organizează o nouă ediție a maratonului de înot Swimathon, cel mai important eveniment de strângere de fonduri din oraș. Cei interesați își pot înscrie proiectele sociale, caritabile, educative sau culturale pe portalul fundației până pe 2 aprilie.

Citeste mai mult

Swimathon 2017 (Vocile Bihorului 24 martie 2017)

aprilie 3, 2017