Societatea Profesionala Notariala “Geambasu”

Detalii:

Scopul final 1,000 RON 450 RON
Nume ambasador fundraiser:
Societatea Profesionala Notariala “Geambasu”
Proiectul susținut:
Clubul micului beiușean – Împreună pentru viitor
De ce vreau sa fiu ambasador fundraiser:
Sustinem din suflet acest proiect minunat,ideile grozave ale coordonatorilor clubului , prin care li se da copiilor din zona Beiusului posibilitatea de a participa la diverse activitati culturale,artistice, musicale, creative, intelectuale ori sportive, cum ar fi cursul de identitate locala, cel de teatru, de fotografie, mestesuguri traditionale, atelier de arte plastice, sah, cursul de limba germanã, atelierul de joc prin dans, arta creativa, muzica, chitara sau atelierul literar. Cand eram o mica beiusancã, in preajma anilor 1988-1995, atunci cand ma intalneam cu copii prietenilor de familie din Oradea ai parintilor mei, imi puteam doar imagina cum ar fi sa pot merge la cursurile ori cluburile de dans, muzica,teatru sau arta, de care acei copii imi povesteau. Acum, micii beiuseni pot avea apoape de casa aceste alternative, la care noi doar visam. In societatea de azi, alternativele acestea, fata de ingusta interactiune cu un telefon mobil, laptop ori tableta mi se par senzationale.
Sustine

Susţinători ambasador: