Oana Mudura

Oana Mudura
Proiectul susținut:
Adoptă o clădire
De ce vreau sa fiu ambasador fundraiser:
Lumea aparține copiilor, doar că ei au uitat acest lucru crescând, spune E.E. Cummings. Cred că scopul nostru este să construim o lume mai bună pentru copii și să-i învătăm și pe ei să facă la fel pentru generațiile care urmează, să creeze o lume sigură, prietenoasă, plină de culoare și bucurie, o lume care să asigure o educație sănătoasă și o dezvoltare armonioasă pentru ca fiecare copil să își descopere adevăratul său potențial. Teatrul este una din acele arte care joacă un rol esențial în dezvoltarea creativității copiilor, a imaginației, a vocabularului, încrederii în sine, empatiei și mai ales a înțelegerii naturii umane. Piesele de teatru contribuie la formarea caracterului, dar și a culturii generale, plimbându-i pe copii prin diferite perioade istorice și medii culturale. Am ales să susțin renovarea Teatrului Arcadia pentru copiii din comunitatea noastră care merită un loc magic în care să învețe despre lume. Și am ales această modalitate de susținere deoarece am văzut cât de mare e puterea unei comunități unite în jurul unui scop comun. Te invit să scriem împreună o piesă de teatru educativă despre noi, oamenii din comunitate, care atunci când ne unim forțele, suntem capabili să realizăm multe lucruri frumoase! Să lăsăm ceva frumos în urma noastră, să contribuim cât putem la dezvoltarea comunității în care trăim. Îți mulțumesc pentru susținere!
Sustine

Susţinători ambasador: