Dr. VHAROON SHARMA NUNKOO

Nume ambasador fundraiser:
Dr. VHAROON SHARMA NUNKOO
Proiectul susținut:
Centrul de Epilepsie și Monitorizare EEG Oradea – Copiii epileptici ajutați – adulți viitori sănătoși
De ce vreau sa fiu ambasador fundraiser:
Doresc sa devin ambsador pentru a sustine achiziția căștilor speciale cu electrozi integrați pentru înregistrări și EEG copii epileptici, care sa fie folosite in cadrul Centrului de Epilepsie si Monitorizare EEG Oradea. Printr-un proiect la nivel național, Oradea se numără printre cele cinci centre din țară unde se pot efectua EEG-uri nocturne pentru cazurile de epilepsie copiii - adulți. Având în vedere sumele mari investite în deschiderea acestui centru, Centrul de Epilepsie și Monitorizare EEG Oradea nu beneficiază momentan de căștile speciale pentru copiii mici, având în dotare doar 21 de bucăți de electrozi care trebuie aplicați (lipiți special) direct pe scalp cu multă răbdare, un lucru de multe ori destul de dificil de realizat la un nou născut sau copil mai activ. Aceste căști sunt vitale în cadrul funcționării acestui centru din Oradea, avantajele de a putea monitoriza și trata aceste cazuri chiar în orașul nostru sunt de un beneficiu inestimabil pentru locuitorii orădeni.
Sustine

Susţinători ambasador: